1 Temmuz 2011 Cuma

Copa America'da Kim Var?

Uruguay

Nicolas Lodeiro:Nacional’de gösterdiği müthiş performansla Ajax’a gelen 22 yaşındaki genç yetenek oyun kurucu pozisyonunda oynuyor ve Uruguay’ın hem bu turnuvada hem de ileride çok şey beklediği isimlerden.Ajax’ta henüz istediği kadar oynamasa da gelecek sezon çıkış içerisine girmesi kimseyi şaşırtmaz.

Abel Hernandez:Müthiş Palermo keşiflerinden Abel Hernandez.Cavani’den sonra yüksek bonservisle satabilecekleri ikinci bir Uruguaylı hücumcu.Uzun olmasına karşın gayet hızlı,kolay adam geçen ve iyi şut adan komple bir yıldız adayı.Uruguay’ın büyük üçlüsü Cavani,Forlan ve Suarez’den ne kadar süre çalar bilinmez ama Tavares’in kulübede güveneceği birkaç hamlesinden biri.

Maxi Pereira:Uzun yıllardır Benfica’da oynuyor 27 yaşındaki sağ bek.Avrupa’nın kaliteli hücumcu sağbeklerinden.Oyun zekası yüksek,teknik ,devamlı bindirme yapan her sene üstüne koyan bir oyuncu.Porto sol bek Alvaro Pereira ile kanatları uçurucaktır.
Tanıdık yüz olarak  kaptan Lugano,Galatasaray’in istediği Muslera ve Samsun’lu Rios Arevalo kadroda bulunuyor.Sevillalı Cacares,Atleticolu Godin savunmanın önemli oyuncularından. Tabiki büyük üçlü Cavani,Forlan ve Suarez Uruguay’ın büyük silahları.En büyük destekçileri de Portolu Cristian Rodriguez olucak.Uruguay bana hep sempatik gelmiştir,bu turnuvada da başarılı olmalarını istiyorum.Arjantin ile ifanl oynasınlar.                

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder