1 Temmuz 2011 Cuma

Copa America'da Kim Var?

Brezilya

Sandro:Geçtiğimiz sene başında geldi İnternacional’den  Tottenham’a.Sezon başında pek forma bulamasa da ligin ikinci yarısında oynamaya başladı.PL’e uygun fizik yapısı ve gücüyle ileriki senelerde daha fazla forma şansı bulup  Tottenham adına önemli işler yapacaktır.Henüz 22 yaşında.Copa Amerika onun ilk büyük turnuvası olucak ve ne kadar süre alacağı merak konusu.


 Elias: Corinthians’dan geçen devre arası Atletico Madrid’e geldi.Atletico’nun yeni yapılanmasının ilk parçalarından.Çabuk ve çalışkan bir orta saha oyuncusu,ayağı iyidir.Menezes onu birlikte oldukları Corinthians yıllarında beri çok tutuyor,dikkatli izlenilmesi gerek bu turnuvada.


Ganso:Kuşkusuz Neymar’dan sonra Brezilya’nınen büyük yıldız adayı.Bu yüzden bütün gözler onun üzerinde olacaktır.Son bir senedir İtalya’daki transfer haberlerinin merkezinde o var,Milan veya İnter’e gideceği söyleniyor.Tipik star ışığı taşıyan 10 numaralardan.Turnuvadaki Brezilya’nın saha içi organizayonu da onda olucak.
 Tabi ismin herkesin bildiği Neymar,Pato,DAni Alves,Robinho,Maicon gibi yıldızlarda olucak.Bunun yanında eski Trabzonspor kalecisi Jefferson,eski Galatasaraylı Elano ve Fenerbahçeli Andre Santos da kadroda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder